2010. december 21.

Blikk: itt az év embere

A Blikk olvasói 2011 januárjában megválasztják „az év emberét. A lap öt kategóriában hirdet győztest – először, de korántsem utoljára.

A Blikk olvasói 2011 januárjában megválasztják „az év emberét. A lap öt kategóriában hirdet győztest – először, de korántsem utoljára.

Az év művésze, az év médiaszemélyisége, az év civil hőse, az év szakembere, az év reménysége címek találnak majd gazdára. Magyarország legolvasottabb napilapja felkért egy jelölteket állító grémiumot, melynek tagjai: Halász Judit, Bárdos András, Gerendai Károly, Hankiss Elemér, Rudolf Péter és Murányi Marcell, a bulvármédium főszerkesztője.

A Blikk naponta több mint 1,1 millió olvasójával az egyik legnagyobb médium Magyarországon. Olvasottságát csak a legnagyobb TV-csatornák nézettségével lehet egy lapon említeni. A Blikk szórakoztató bulvár-arculata mellett erős politikai, sport és aktuális tartalommal bír és tömegek napi tájékozódását segíti. Hírei megmozdítják a közvéleményt, és nincs még egy média-termék, amelyre olyan sokat hivatkoznak a hazai sajtóban, mint a Blikkre – áll a kiadó közleményében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.