2013. szeptember 19.

Bloggereket utaztat és fizet a Wizz Air

A fapados légi cég elindította a Wizz Air Kihívást. Repülőjegyet és pénzt kaphatnak a bloggerek.

A fapados légi cég elindította a Wizz Air Kihívást. Repülőjegyet és pénzt kaphatnak a bloggerek.

A légitársaság meghívja az összes kreatív és innovatív bloggert, hogy vegyenek részt a Wizz Kihívásban, foglalkozzanak gasztro, életmód, divat, hi-tech, művészet, dizájn vagy bármilyen témával. A Kihívás keretében a bloggerek a Wizz Air új desztináción új élményeket szerezhetnek, és felfedezhetik az utazás szépségét 72 óra alatt.

A kihívás célja, hogy bebizonyítsák: beutazni Európát megfizethető. A Wizz Kihívás szerencsés résztvevői ingyenes oda-vissza repülőjegyet és 300 euró költőpénzt kapnak, hogy a felkínált 72 órás kalandot a saját elképzeléseik szerint valósítsák meg. A bloggerek a http://on.fb.me/WIZZChallenge honlapon jelentkezhetnek, közülük egy zsűri fog választani a népszerűségük, a blogok kreatív koncepciója, valamint a blogokon található szövegek és fényképek alapján.

„Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk a Wizz Kihívást” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs menedzsere. - „A kihívás nem csak megmutatja a közösségi média iránti elkötelezettségünket, de reméljük, hogy a rengeteg Facebook rajongónk is örülni fog neki. Közülük sokan maguk is bloggerek, akik talán csatlakozni is fognak az akcióhoz. Úgy gondoljuk, ahhoz hogy meglátogass egy új országot, nem kell egy vagyont költened. A kiválasztott bloggerek lehetőséget kapnak majd, hogy három napra elutazzanak egy városba 300 euró költőpénzzel, utána pedig beszámoljanak nekünk a kalandjaikról. A Wizz Kihívás nemsokára kezdődik, így ha te is blogot írsz, akkor itt a lehetőség, hogy jelentkezz” – tette hozzá Daniel de Carvalho.