2014. október 28.

Blogol a Syngenta

A cég a magyar mezőgazdaságban zajló generációváltásra reagál az új kommunikációs platformmal.

A cég a magyar mezőgazdaságban zajló generációváltásra reagál az új kommunikációs platformmal.

A piaci trendek és az újdonságok állnak az agrárvállalat frissen indult blogjának középpontjában. A kihívást az jelenti, hogy a kutatások alapján az agrárvállalkozók és a növényvédelmi szakemberek többnyire még mindig nyomtatott kiadványokból tájékozódnak, és ezeket is tartják a leghitelesebbnek.

Amiért a Syngenta mégis a blog elindítása mellett döntött, az a mezőgazdaságban zajló generációváltás: a 60 év feletti gazdálkodók hatvan százaléka rövid időn belül nyugdíjba vonul. Az új generáció már okostelefont használ, rendszeresen tájékozódik az interneten, s keresi azokat az online szakmai fórumokat, amelyeken globális híreket, nemzetközi tapasztalatokat és szaktanácsokat talál, akár a következő évtizedekre is vonatkozóan.

A blogot Máté Endre írja, aki három éve vezeti a Syngenta fejlesztői csapatát. E csapat a magyarországi adaptációs és demonstrációs kísérletekért felel, mind a vetőmag, mind a növényvédőszerek tekintetében.

Címkék: syngenta blog

Vállalati tréning: kidobott pénz?

1 napja

Hiába virágzik a tréningpiac Magyarországon, a vállalati oktatások eredményei kritikán aluliak. A hazai cégek egy nagy tréningrablás áldozatai – derül ki az Antré Akadémia tanulmányából.

Kirúgta London az Uber-t

1 napja

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét.