2012. március 01.

Boltot nyit a Bónusz Brigád

Közösségi találkozóhelynek, ügyfélpontnak és értékesítési helynek szánják a Brigád Boltot.

Közösségi találkozóhelynek, ügyfélpontnak és értékesítési helynek szánják a Brigád Boltot.

Március 1-jén nyílt meg a Brigád Bolt, azaz a Bónusz Brigád offline üzlete. A cég a Madách Trade Center aljában található boltot közösségi találkozóhelynek, ügyfélpontnak és értékesítési helynek szánja. A Brigád Boltban személyesen lehet regisztrálni, és készpénzben is ki lehet fizetni a bónuszokat.

"Másfél éves évfordulónkon nyitjuk meg a Brigád Boltot, amely ismét egy olyan újdonság a közösségi vásárlás piacán, ami hazánkban egyedülálló kezdeményezés. Ezzel szeretnénk teret adni a közösség több igényének is, például a készpénz-befizetési lehetőség megteremtésére, vagy a személyes találkozás lehetőségére. Tagjaink sokszor személyesen is szeretnék megismerni a Brigád munkatársait és a többi vásárlót, akár tapasztalatcsere, akár csak egy kis beszélgetés céljából. A most nyíló boltunk erre remek lehetőséget biztosít. Az eddigi online programajánlók mellé egy valódi hely is tartozik mostantól, ahol a legjobb ajánlatokat Brigádáron lehet megvásárolni, legyen szó utazásról, kultúráról vagy akár gasztronómiai élvezetekről" - nyilatkozta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.