2014. április 02.

Bővítette partnerségét a Twitter és a Kantar

A megállapodás célja egy új keresőeszköz létrehozása, amellyel mérhető a hirdetések hatékonysága és a márka teljesítménye.

A megállapodás célja egy új keresőeszköz létrehozása, amellyel mérhető a hirdetések hatékonysága, a márka teljesítménye és böngészhetők a fogyasztói vélemények.

A Twitter és a Kantar bővítette partnerségi együttműködését. Az ötéves megállapodás célja egy Data of Now névre hallgató új keresőeszköz létrehozása, amellyel mérhető a hirdetések hatékonysága, a márka teljesítménye és böngészhetők a fogyasztói vélemények - írja az Adweek.

A két vállalat már korábban is dolgozott együtt televíziós műsorok értékelésén. Világosan mutatja a Twitter nemzetközi törekvéseit, hogy már két közösségi televíziót mérő vállalkozást, a Mesagraphot és a SecondSync-et is felvásárolt.

Jellemző, hogy az egyes televíziók arra a nézőközönségre vadásznak, akik róluk beszélnek a közösségi médián keresztül, így a Twitter befektetésének célja, hogy mérni, illetve a gyártó számára elérhető hasznosság szerint értékelni tudja a beszélgetések márkatartalmát. A Kantar ügyfelei számára közösségi médián keresztül közvetített marketingkampányokat tervez, azon adatokkal felvértezve, amelyeket a Twitter biztosít számára. Az új keresőeszköz segítségével ezután valós idejű előrejelző kutatást is végezhetnek.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.