2011. szeptember 12.

Bővül a 3D monitor hálózat

Az Out of Home Media újabb bevásárlóközpontban jelent meg felületeivel, emellett bővítette csapatát is.

Az Out of Home Media újabb bevásárlóközpontban jelent meg felületeivel, emellett bővítette csapatát is.

A MOM Park, az Allee Bevásárlóközpont és az Árkád Budapest után újabb helyszínnel bővült az Out of Home Media hálózata. 2011. szeptember 1-jétől a Westend City Centerben is megtalálhatóak a speciális szemüveg nélkül nézhető 3D monitorok.

A monitorokat az egyik legfrekventáltabb helyen, az első emeleti Millennium udvarnál helyezték ki. Az 55 colos monitort a mögötte álló oszlopot is körbefogó installációba építették bele. A cég tájékoztatása szerint a továbbiakban újabb helyszíneket vonnak a hálózatba, ezekről még nem tudni közelebbit.

Bővült az értékesítési csapat is. Fazekas Sándor az ügynökségi kiemelt ügyfelekkel dolgozik. Korábban 5 évig volt a Danubius Rádió key account managere, s közterületi tapasztalatokat is szerzett a Médiakontaktnál. Szabados Emese pedig augusztustól az Out of Home Media teljes szponzorációs tevékenységéért és a kulturális szegmens ügyfeleiért felel. Ő nyolc évig volt az Est Media Group szponzorációs menedzsere, de korábban a Szigetnél is dolgozott.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.