2016. október 26.

Bővül a programmatic piactér

A HVG, a SmartSense és a Trinety Media csatlakozásával tovább színesedik a kínálat.

A három legnagyobb hazai kiadó, a CEMP, a Central Médiacsoport és az Origo részvételével indított HOPPex-hez a tavalyi indulás óta már a Webbeteg, a Mediaworks, a Lapcom és az MNO is csatlakozott. Most pedig három újabb szereplővel bővült a digitális hirdetési felületek programozott eléréséért felelős prémium piactér.

Az új csatlakozóknak köszönhetően a hirdetők a korábbinál még szélesebb tematikájú médiafelületeket érhetnek el programozott vásárlási eszközzel. A HVG kiadó hírportálja, a hvg.hu komoly látogatottságával, véleményformáló hatásával befolyásos szereplője az online piacnak is. A SmartSense elsősorban a pc/gaming tematikájú kiadványairól ismert, a Computerworld, a GameStar és a PCWorld egyaránt jól csengő nevek számítástechnika területén. A Trinety Media portfóliója pedig meghatározó a bor, a gasztronómia, a wellness és fürdőzés világában, a Borászportál, a Vinoport.hu és a termalfurdo.hu értékes célközönséget tesz elérhetővé a hirdetőknek.

„Nagy öröm számunkra, hogy a HVG, a SmartSense és a Trinety Media is a HOPPex mellett tette le a voksát, biztos vagyok abban, hogy mindegyik fél sokat profitálhat az együttműködésből. A folyamatos csatlakozások azt mutatják, hogy a programmatic piac hazánkban is töretlenül fejlődik. Továbbra is várjuk az újabb kiadók csatlakozását is!” – mondta Vándor Attila, a HOPPex ügyvezetője.

A HOPPex a bővítés mellett nagy hangsúlyt helyez az innovációra, ezért a külföldi trendeknek megfelelően immár lehetséges a platformon kiadói adatokkal megtámogatott kampányok futtatása mellett a mobil- és a videómonetizáció is.

A közeljövőt illetően pedig a prémium piactér a hirdetők számára szezonális ajánlatokkal is készül, például ún. PMP-csomagokkal az e-commerce számára kiemelt jelentőségű Black Friday-re.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.