2014. március 12.

Bővülés a Havas Mediánál

Ügyfélkör- és csapatbővüléssel kezdte az évet a Havas Media. Erősen építenének a házon belüli digitális megoldásokra is.

Ügyfélkör- és csapatbővüléssel kezdte az évet a Havas Media. Erősen építenének a házon belüli digitális megoldásokra is.

2014-től az ügynökség kezeli a Wargaming online stratégiai játékokkal foglalkozó cég kampányainak médiatervezési és -vásárlási feladatait. A Havas Media új ügyfele az Emirates légitársaság is, akik nemzetközi ajánlattétel eredményeként kerültek az ügynökség portfóliójába. Helyi tenderen nyerték el viszont a Pharma Nord TV kampányainak kezelését, így az "arany mozsaras" termékek révén az étrendkiegészítők körében is sikerült új ügyfelet szerezni. Az Allegrogrouphoz tartozó Apród márka TV és kereső médiafeladatainak idén februártól történő ellátásával szintén a Havas Mediát bízták meg.

Az új ügyfelek munkáját és üzletei eredményeit a kedvező vásárlási kondíciók biztosítása mellett a Havas Media nemzetközi digitális megoldásaival, az Affiperf Real Time Bidding rendszerével, az Artemis adatmenedzsment-platformjával, valamint a Branded Entertainment divízió kreatív, tartalomba ágyazott megoldásaival fogják támogatni.

A bővülő ügyfélkör új kollégák érkezését igényelte, így a korábban bemutatott új kereső divízió felállítása mellett junior médiatervezőként csatlakozott a csapathoz Horváth Viki a Starcomtól, Fricz Noémi a Branded Entertainment divízió munkáját segíti a jövőben, Gerendai Tamás az online tervező csapatban vállal szerepet, az ezt megelőzően a Mediacomnál dolgozó Keresztényi Ádám személyében pedig a kutatási osztály talált tapasztalt munkatársra.