2011. július 19.

Bővült a Sony Ericsson közép-európai régiója

Öt új piac került a korábban a Svájcot és Ausztriát tömörítő CHAT régiót és a kanadai céget is irányító Andrea Gaal alá.

Öt új piac került a korábban a Svájcot és Ausztriát tömörítő CHAT régiót és a kanadai céget is irányító Andrea Gaal alá.
Andrea Gaal

Albánia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia és Koszovó, illetve Montenegró is a közép-európai régiót irányító Andrea Gaalhoz tartozik ezentúl a Sony Ericssonnál. A szakember több mint húszéves tapasztalattal bír a telekommunikáció, a multimédia és az IT területén.

Korábban a Svájcot és Ausztriát magába foglaló CHAT régiót vezette, majd 2009 októberében a kanadai leányvállalat ügyvezető igazgatója lett. Az eredetileg a magyar, cseh, horvát, lengyel, szlovák és szlovén piacokat tömörítő régiót tavaly októberben vette át.

"A közép-európai régió a piacok különböző állapotának, fejlettségi szintjének és lehetőségeinek izgalmas, komplex keveréke. Egy 85 millió lakosú régió vezetése izgalmas kihívás, az én célom pedig, hogy lökést adjak a Sony Ericssonnak a közép-európai értékesítéseinek növekedésében. Lelkesítenek a Sony Ericsson üzleti lehetőségei a régióban – különösen az Android folyamatos térnyerésének fényében, amelyet a tizenegy, irányításunk alá tartozó országban mutat" -  nyilatkozta Andrea Gaal a bővülés kapcsán.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

21 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.