2018. február 02.

Bővült a Stern Communications portfóliója

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány alapítója a Hungaropharma Zrt. küldetése az egészségtudatosság fejlesztése és a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése.

„A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány célja, hogy pozitív példák segítségével, az iskolákon és a gyógyszertárakon keresztül megszólítsa, tájékoztassa, nevelje a lehető legszélesebb közönséget. A 21 neves szakember támogat tehát minden olyan edukációs programot, amely hiteles, szakszerű, és az adott célcsoportot az igényeinek megfelelő eszközökkel kívánja elérni. Nem kis feladatvállalás ez a hölgyek részéről, és a Hungaropharma méltán büszke arra, hogy katalizátora lehet ennek az úttörő tevékenységnek.” – fogalmazott Dr. Feller Antal, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója.

A magyar egészségügy vezető női szakembereiből álló grémium elsőként hat olyan hiánypótló egészségnevelési programot, projektet karolt fel, amelyek a tömörülés minden vállalásával összhangban vannak, és éppen ezért érdemesnek tartanak az országos népszerűsítésre, többek közt az iskolai edukációra.

„Ahhoz, hogy az egészséges életmód természetesen beépüljön a hétköznapjainkba, el kell sajátítanunk néhány alapvető szabályt. Minél korábban, már kisiskolás korban találkozunk ezekkel az életmegóvó előírásokkal, annál nagyobb eséllyel tudjuk beépíteni az életvitelünkbe. Az alapítványunk 21 tagja már régen elkötelezte magát az egészség mellett hivatása, napi munkája által, de most így együtt azt vállalták, hogy hidat építenek az egészségügy és az edukáció között. Tény, hogy a hiteles információk eljuttatása az oktatásba nem kis feladat, éppen ezért mindenkit várunk, aki a céljainkkal azonosul, aki tenni akar a hazai lakosság egészségi állapotának javításáért.” - összegezte az alapítvány misszióját Kertész Éva, ügyvezető.

A Multeam360 Csoporthoz tartozó Stern Com feladata az alapítvány átfogó PR és marketingkommunikációja a stratégiától a megvalósításig.