2017. február 27.

Bővült a ::progressive:: portfóliója

A flotta- és gépjárműkezelő LeasePlan olyan ügynökséget kívánt választani, amely mind stratégiai, mind operatív szinten képes magas minőségű B2B kommunikációs támogatást nyújtani.

A kétfordulós tenderre meghívást kapott még a HPS, a Corpus Communication, a 42, a Multeam 360 és a WeLove.

„Fontos szempont volt a kiválasztás során, hogy digitális, rendezvényszervezési és BTL területen is széleskörű kompetenciával, valamint stratégiai szemlélettel rendelkezzen az ügynökség” – mondta Poór Júlia, a LeasePlan marketing managere.

A ::progressive:: az utóbbi időszakban mind Pharma, FMCG, mind pedig B2B szegmensben képes volt növekedni, ami a digitális, event és BTL részlegek mellett kialakított ATL divíziónak, valamint az integrált működést hatékonyabbá tevő szervezeti átalakításnak köszönhető.

A LeasePlannel a közös munkát 2017 első negyedévében kezdi meg a cég, a megbízás határozatlan időre szól.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.