2016. október 18.

Bubi Guppi sarokkal várja a gyerekeket a Nickelodeon

A gyerekcsatorna a budapesti Tropicariumba „költöztette” animációs sorozatának kedves szereplőit.

A

Nickelodeon számos szórakoztatva tanító, interaktív műsorral várja a legapróbbakat, amelyekben játékos feladványokkal és vicces fejtörőkkel fejlesztik az óvodás korcsoportot. A számolni és olvasni tanító sorozatok, mint például a Bubi Guppik, minőségi szórakozást nyújtanak az apróságoknak, akiket lelkiismeret-furdalás nélkül leültethetünk egy rövid időre a tv elé, hogy barátságos mesehősöktől tanuljanak. A gyerekcsatorna tanító guppijai most a képernyőkről a Tropicariumba költöztek – a Nickelodeon látványos Bubi Guppi sarokkal várja a látogatókat, akik a cápák, ráják és más tengeri élőlények mellett a népszerű rajzfilmsorozat szereplőit is még jobban megismerhetik. Az akvárium oldalára kihelyezett kis leírások által a gyerekek többet megtudhatnak a kedvenceikről, sőt akár le is ülhetnek és pihenésképpen megnézhetik a Nickelodeonon a Bubi Guppik epizódjait.

„Én is guppikkal kezdtem hat évesen, és most cápákkal foglalkozom” – árulta el Deres István, a Tropicarium halakért felelős állatgondozója, aki szerint a guppik hozzásegíthetik a gyermekeket ahhoz, hogy megtanulják az állattartással járó felelősséget.

Az iskolára felkészítő Bubi Guppik új részekkel jelentkeznek október 30-tól a Nickelodeonon.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

20 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.