2016. október 18.

Bubi Guppi sarokkal várja a gyerekeket a Nickelodeon

A gyerekcsatorna a budapesti Tropicariumba „költöztette” animációs sorozatának kedves szereplőit.

A

Nickelodeon számos szórakoztatva tanító, interaktív műsorral várja a legapróbbakat, amelyekben játékos feladványokkal és vicces fejtörőkkel fejlesztik az óvodás korcsoportot. A számolni és olvasni tanító sorozatok, mint például a Bubi Guppik, minőségi szórakozást nyújtanak az apróságoknak, akiket lelkiismeret-furdalás nélkül leültethetünk egy rövid időre a tv elé, hogy barátságos mesehősöktől tanuljanak. A gyerekcsatorna tanító guppijai most a képernyőkről a Tropicariumba költöztek – a Nickelodeon látványos Bubi Guppi sarokkal várja a látogatókat, akik a cápák, ráják és más tengeri élőlények mellett a népszerű rajzfilmsorozat szereplőit is még jobban megismerhetik. Az akvárium oldalára kihelyezett kis leírások által a gyerekek többet megtudhatnak a kedvenceikről, sőt akár le is ülhetnek és pihenésképpen megnézhetik a Nickelodeonon a Bubi Guppik epizódjait.

„Én is guppikkal kezdtem hat évesen, és most cápákkal foglalkozom” – árulta el Deres István, a Tropicarium halakért felelős állatgondozója, aki szerint a guppik hozzásegíthetik a gyermekeket ahhoz, hogy megtanulják az állattartással járó felelősséget.

Az iskolára felkészítő Bubi Guppik új részekkel jelentkeznek október 30-tól a Nickelodeonon.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.