2016. december 12.

Budapesten nyitott szalont a Rolex

Az 1882-ben épült Stern Palota földszintjén található 300 m2-es alapterületű szalon az Andrássy út egyik legnagyobb üzlete.

A Petite Genéve Petrovic és a Rolex bejelentette, hogy legújabb szalonjukat Magyarországon nyitják meg. A szalon az UNESCO Világörökségébe tartozó Andrássy úton nyílik.

Az üzlet a Rolex órák széles választékával és a professzionális, teljeskörű kiszolgálással várja a vásárlókat.

A szalon a legújabb Rolex stílust ötvözi az eredeti magyar építészeti megoldásokkal, valamint az egyedi stukkó elemekkel, megőrizve az épület autentikus jellegét. A 19. századi, felújított mennyezet egyes részein Budapest festői szépsége és a Lánchíd panorámája elevenedik meg, ezzel is kiemelve az impozáns építészeti megoldásokat.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy az elmúlt 30 év együttműködését a Rolex-szel egy festői szépségű szalon megnyitásával ünnepelhetjük, olyan különleges és csodálatos városban, mint Budapest” – mondta el Nikola Petrovic, a szalon tulajdonosa.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.