2016. szeptember 30.

Business Superbrands díj a Gablini Cégcsoportnak

A Gablini cégcsoport története során először elnyerte a Business Superbrands díjat, az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét.

Most kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság a Gablini cégcsoportot érdemesnek találta a Business Superbrands 2016 védjegy viselésére. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A Gablini közleménye szerint a Superbrands márkaminősítés nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt a vásárlók és ügyfelek mindennapi választásához. A díj erős pozitív visszajelzés a brandekről, és kizárólag szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét.

Az első GDPR bírság háttere

13 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.