2012. február 06.

Büszkeségkártyákkal kampányolt a Soproni

A márka erősen épített a közösségi médiára, és tovább vitte legutóbbi kampányában a szokásos nemzeti büszkeség vonalat is.

A márka erősen épített a közösségi médiára, és tovább vitte legutóbbi kampányában a szokásos nemzeti büszkeség vonalat is.

Új kampánnyal jelentkezett a Heineken Hungária Soproni sörmárkája, amely a nemzeti büszkeség, mint hagyományos vezérfonal mellett a platformok szintjén erősen épített a közösségi médiára. Ennek nyomán a márka Facebook-rajongótábora több mint 36 ezer fővel nőtt, és a kampánnyal 4 millióan találkoztak különböző felületeken.

A Soproni Facebook-oldalán található büszkeségkártyákon bárki elmondhatta, kire vagy mire a legbüszkébb. A büszkeségkártya megjelent mind a sörmárka, mind a rajongó üzenőfalán, ezzel értesítve annak ismerőseit is. A büszkeségkártyákat emellett kivetítették a Széll Kálmán téren is, mintegy 20 ezer ilyen jelent meg a forgalmas csomóponton.

A kártyákra szavazni lehetett és a tíz legtöbb voksot elnyert beküldő közül a zsűri, előre meghatározott kritériumrendszer alapján választotta ki azt a három főt, akik a most befejeződött tévékampányban mondhatták el, kire vagy mire emelik poharukat. Volt, aki a magyar nagymamákra emelte a poharát, mert ők készítik a legfinomabb lekvárt a világon, akadt olyan, aki a horgászást emelte ki, mert jókat lehet sörözni közben. Voltak, akik konkrét személyekre – például Széchenyi Istvánra, Albert Flóriánra vagy Szekeres Pálra -, illetve saját családtagjaikra büszkék.

A győztesek a tévékampányban három büszkeségkártyát "játszottak ki". A szpotok témája volt a magyar karaoke Guiness-rekord, mert 1011 órát énekeltek, a világ legjobbjai lettek; a gulyásleves, mert csak mi tudjuk a titkát, hogy miért ilyen finom és Szekeres Pál, mert ő az egyetlen, aki olimpiai- és paralimpiai játékon is érmes lett.

"A nemzeti büszkeségeink és az összetartozás olyan értékek, amelyek mindannyiunkban pozitív érzéseket keltenek. A Soproni hosszú távú márka-stratégiájában ezekre fókuszálunk, és ezt szeretnénk minden felületen testreszabott üzenetként átadni. A kampány amellett, hogy nagyon jó mutatókat produkált, aktivizálta fogyasztóinkat, akiknek a segítségével eljuttattuk az emberekhez: mindig van mire emelni a poharunkat" - nyilatkozta Tóth Gergely, a Soproni márka vezetője.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

1 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.