2016. november 23.

Buzzword vagy mindennapi gyakorlat?

Ma már minden vállalkozás használ olyan kommunikációs megoldásokat, melyek legalább részben adatvezéreltek. (X)

Gondoljunk csak vásárlókat vagy érdeklődőket tartalmazó adatbázisokra, a lojalitásprogramokra, CRM rendszerekre, levél-, email- esetleg mobilkampányokra, hírlevelekre, információs vonalakra, illetve telemarketing akciókra.

Nem nagyon tudunk olyan vállalkozást mondani, aki legalább felsorolt módszerek valamelyikével ne élne. Az igazi különbséget sokkal inkább az jelenti, hogy hogyan alkalmazzák ezeket az eszközöket. Ehhez ma már hozzá kell tennünk: legalább ilyen fontos, hogy mihez kezdenek a kampányok során, a termékhasználatakor vagy a szolgáltatás igénybevétele során keletkezett vásárlói adatokkal. Gyűjtik ezeket, vagy csak gyűlnek maguktól? Elemzik vagy csak tárolják? Tervezik a jövőt a segítségükkel, vagy inkább magyarázatként használják a múlt megértéséhez?

A sikeresség tudatosság, hozzáértés, naprakészség és következetesség kérdése. A DIMSZ adatvezérelt marketing szövetségként kiemelt feladatának tekinti az adatvezérelt területen tevékenykezdő cégek képzését. Az Agytágító programját azoknak állították össze, akik tisztában vannak vele, hogy használják ezt az eszköztárat, és nyitottak arra, hogy gyakorló szakemberek segítsék tudásuk elmélyítését.

Előadók: Juhász György (Tartalomgyár), Boroznaki Gergő és Huszics György (Crane), Kovácsházy Dénes (Multicom), Dely Gábor (d-code), Szávuly Krisztián (Microsoft), Domokos Márton (CMS Cameron McKenna), Krizsán-Kis Anett (Origo), Róka László (Magyar Posta).

Időpont: 2016. november 30. 09:00 - 16:45

Helyszín: Hermina Towers konferenciaterem, 1146 Budapest, Hermina út 17.

A rendezvény részvételi díjából a DIMSZ tagjai mellet az MRSZ, az MMSZ, a PMSZ, a MAKSZ, az MPRSZ és az ÖRT tagjai, valamint társadalmi szervezetek munkatársai és diákok jelentős kedvezményt kapnak.

További információ és jelentkezés: www.dimsz.hu/dmagytagito

Az első GDPR bírság háttere

12 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.