2017. május 29.

CSR-díjat nyert a Brit Kereskedelmi Kamara

A nemzetközi elismerés célja, hogy kiemelje azokat az előremutató kezdeményezéseket, amelyek a brit üzleti értékeket követve támogatják a szervezet munkáját.

Társadalmi felelősségvállalás kategóriában nyerte el a COBCOE díját a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) a nemzetközi szövetség londoni gálavacsoráján. A zsűri a szervezet feladataival és rendezvényeivel összehangolt, komplex társadalmi felelősségvállalási tevékenységéért ítélte oda az elismerést.

A brit befektetők által alapított kamara több mint 25 éve működik Magyarországon. A BCCH feladata, hogy független non-profit szervezetként képviselje a brit értékrendbe illeszkedő, szigetországi, magyar és nemzetközi vállalatokat, valamint népszerűsítse és támogassa a brit-magyar kereskedelmi és befektetési folyamatokat. A magyarországi kamara emberközpontú CSR tevékenységének fókuszában a fiatalokat és a kisgyermekeket támogató kezdeményezések állnak.

„Óriási elismerés számunkra, hogy a nemzetközi szervezet a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarát találta a legméltóbbnak a díjra. Az elmúlt időszakban kiemelt hangsúlyt helyeztünk az Országos Mentőszolgálat Alapítványával, a Szociális és Gyámhivatallal, valamint a uSchool oktatási programmal együttműködésben megvalósult programokra” – mondta Csurgai Csilla, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara ügyvezetője.