2014. november 11.

Cannes Lions: marketinges elnökli a kreatív hatékonysági zsűrit

2011 óta ítélnek oda díjakat Creative Effectiveness kategóriában, most került először ügyféloldali szakember a zsűri élére.

2011 óta ítélnek oda díjakat Creative Effectiveness kategóriában, most került először ügyféloldali szakember a zsűri élére.

2011 óta ismerik el külön kategóriával a bizonyított üzleti hatással bíró kreatív megoldásokat a Cannes Lions fesztiválon, s ez lesz az első alkalom, amikor ügyféloldali marketinges elnökli a Creative Effectiveness zsűrit, jelentették be a szervezők.

A zsűri elnöke Wendy Clark, a Coca-Cola észak-amerikai stratégiai marketingért felelős vezetője lesz. Mint elmondta: az ügyféloldali szakemberek számára semmi sem lehetne fontosabb, mint a márkákat és az üzletet építeni képes kreativitás. Az általa elnökölt kategóriát azért tartja jónak, mert az "hidat képez a kreativitás és a hatékonyság között, számszerűsíthető módon".

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.