2013. augusztus 05.

Cégtárssal bővült a BrandTrend

Dr. Jánosy Zsuzsanna személyében új, 50 százalékos tulajdonostárs lépett be Kőszegi András mellé.

Dr. Jánosy Zsuzsanna személyében új, 50 százalékos tulajdonostárs lépett be Kőszegi András mellé.
dr. Jánosy Zsuzsanna

Új tulajdonosotárs csatlakozott Kőszegi András mellé: Dr. Jánosy Zsuzsanna 50 százalékos részt szerzett a BrandTrendben. Azon túl, hogy közös cégbe rendezik eddigi tevékenységeiket, új stratégiai üzletágakat is indítanak. A közlés szerint a média felületek és kommunikációs csatornák megerősítése mellett nagyobb hangsúly kerül a konkrét üzleti brandinghez kapcsolódó megoldásokra, kommunikációs szolgáltatásokra, tanácsadásra.

"A piaci környezet alapvetően változott meg az elmúlt években. Továbbra is hiszek az elvégzett munka és az értékalapú kommunikáció erejében. Biztos vagyok benne, hogy Zsuzsa értékes tapasztalata, gyakorlati stratégiai gondolkodásmódja jelentős fejlődést és előrelépést hoz a BrandTrend életébe" – mondta Kőszegi András, aki a társ érkezésétől azt várja, hogy "sokkal erősebben előtérbe kerül a hatékonyság, a stratégiai gondolkodásmód és a nemzetközi kitekintés."

"Inspiráló és szerencsés egy olyan  médiaplatform, illetve márka résztulajdonosává válni, mint a BrandTrend, ahol a tartalom és üzleti kapcsolatok tekintetében ekkora érték halmozódott fel.
Az üzletfejlesztés során azokra az értékekre építünk, ahol valóban különbözünk a többi piaci szereplőtől." - tette hozzá dr. Jánosy Zsuzsanna.

A szakember németországi vállalati gazdasági tanulmányai után a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán szerzett jogi végzettséget, amit később online marketing tanulmányokkal egészített ki. A Scholz&Friends után a Porsche Hungariánál marketing vezetőként az Audi, Porsche és Volkswagen márkákon is dolgozott.