2011. december 16.

Citibank: a jelenünk a jövő (x)

Plusz, ami számít a plusz generációnak.

A 200 éves Citibank, mely már 25 éve van jelen a magyar piacon, hisz a fiatalságban, és emellett bátran ki is áll. Épp ezért a ″huszonöt plusz″ generációt és annak igényeit, gondolkodásmódját helyezte előtérbe legújabb szolgáltatása és a hozzá kapcsolódó kampány során.
Yalcinkaya Veronika

"Nem ügyfélnek hívnak, hanem Andrásnak" – hangoztatja egy srác az új reklámfilmben, mellyel azt fejezi ki, hogy generációja számára különösen fontos, hogy önálló igényei alapján, egyedi lényként tekintsenek rájuk. Ők tudatosan fogalmazzák meg igényeiket, és elvárják, hogy ezeket figyelembe is vegyék. "Bankunk jól ismeri ezt a célcsoportot, hiszen dolgozóink 70 százaléka is a 25 és 35 év közötti korosztályhoz tartozik" – mondja Yalcinkaya Veronika, a Citibank marketing-ügyvezető igazgatója.

"Ők tudatosan élnek, más elvárásaik vannak a pénzügyekben és az ehhez kapcsolódó kommunikációban is. Fontos nekünk, hogy támogassuk őket és építünk ambícióikra is. Épp ezért a Citi Plusz csomagot népszerűsítő reklámfilmhez az ehhez a korosztályhoz tartozó Szimler Bálintot kértük fel rendezőnek." A fiatal tehetség korábbi rövidfilmje, az "Itt vagyok" megnyerte az idei Filmszemlét, és több mint 1500 film közül válogatták be a cannes-i filmfesztivál programjába. "Örültem, hogy kipróbálhattam magam a reklámfilmek világában, különösen, hogy a saját korosztályomnak készítettük ezt a filmet." – mondja a rendező.

A huszonöt plusz generáció nyitott egy új szemléletmódra. Ehhez olyan partnert keresnek, aki az ő igényeiket szem előtt tartva, az ő nyelvükön beszélve nyújt segítséget. A Citibank egy olyan alap banki szolgáltatáscsomagot állított össze, amelyben mindent megtalálnak, amire a hétköznapokban szükségük van. A 0 forintos bankszámlával költségek nélkül intézhetik pénzügyeiket, de a csomagban ehhez lekötés nélküli megtakarítás, folyószámlahitel és Citi Life kártya is kapcsolódik. A Citi Plusz legnagyobb előnye, hogy az ügyfeleket megkíméli a sok türelmet igénylő ügyintézéstől, a rengeteg papírmunkától és bonyodalomtól, hiszen ezeket a termékeket egyszerre, automatikusan megkaphatják.

A 0 forintos bankszámla feltétele TOP díjcsomagban havi legalább 150 ezer forint egyösszegű jóváírás. Citi Plusz takarék számla EBKM: 4,50%. Folyószámlahitel THM: 28,1%, Citi Life hitelkártya THM: 29,9%. Részletes feltételek a szerződésben.

Címkék: citibank kampány