2013. június 14.

Compact Disco-Finlandia applikáció a Havastól

A Brown-Forman magyarországi leányvállalata a Finlandia Vodka márkájával idéntől támogatja az egyik legkedveltebb hazai zenekart.

A Brown-Forman magyarországi leányvállalata a Finlandia Vodka márkájával az idei évtől támogatja az egyik legkedveltebb hazai zenekart, a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon is szereplő Compact Discót.

Az együttműködés fő kommunikációs csatornája egyértelműen a közösségi média lett, mivel az együttes és a márka itt tudott a legszorosabban összekapcsolódni, közös célközönségét elérni. Így született meg a Finlandia Vodka Magyarország Facebook oldalán a Havas Digital Hungary által létrehozott, kizárólag a Compact Discónak dedikált felület, exkluzív tartalmakkal és kulisszatitkokkal, valamint egy szórakoztató applikáció, a “The Sound Of Our Hearts”.

A Havas csoport digitális szakemberei egy olyan játékot dolgoztak ki, mely mind a zenekar rajongóit, mind pedig a Finlandia Vodka fogyasztóit megfogja: a Compact Disco ismert számait több mint 800 darab öt másodperces szeletre vágták fel, és a hozzájuk tartozó számcímeket gondosan összekeverték. A játékosoknak nincs más dolguk, mint kiválasztani a megfelelő számhoz tartozó címet. A helyes válasz eltalálásáért pont jár, amellyel a szerencsések a Compact Disco által dedikált CD-t, pólót és Finlandia Vodkát nyerhetnek, ráadásul két Balaton Sound belépő is gazdára talál majd.

"Nagyon izgalmas volt együtt dolgozni a Compact Discóval. Egy márka nevében kommunikálni sokszor nem könnyű feladat, viszont egy népszerű zenekar egy teljesen új világot jelentett. A fiúk rengeteget segítettek abban, hogy a márka kommunikációja még emberközelibb legyen” – mondta el Turcsán Zsófi, a Havas Digital Social Media Managere.

„A Sound Of Our Hearts játék technikai kivitelezése összetett feladat volt, mivel meg kellett oldanunk, hogy rengeteg ember párhuzamosan tudjon 800 dalrészletet hallgatni és kezelni. Az eredmény szerencsére önmagáért beszél, és a márka rengeteg lelkes és elégedett rajongóval gazdagodott” – tette hozzá Kovács Illés Bence fejlesztési vezető.

A játék 2013. július 7-ig tart, így addig erre a linkre kattintva bárki kipróbálhatja, mennyire ismeri a Compact Disco szerzeményeit.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)