2010. december 26.

Csajos japán webkettő

A nőket könnyebb elérni Japánban a közösség oldalakon keresztül – derül ki a McCann Erickson most publikált adatai alapján.

A nőket könnyebb elérni Japánban a közösség oldalakon keresztül – derül ki a McCann Erickson most publikált adatai alapján.

A szigetország lakosságának 71 százaléka van otthon a webkettőben, a nőknél azonban ennél öt százalékkal magasabb ez az arány. Más kérdés, hogy a hölgyek inkább passzív részesei ezeknek a rendszereknek, százból alig 38-an lépnek maguk is a „szerzők” sorába, a többiek csak mások közléseit böngészik.

Ezzel számos állam polgárai mögött maradtak le jelentősen a japán nők – miközben az aktivitási tabellát a kínai asszonyok vezetik. Náluk viszont épp fordított a márka-ár pároson belüli preferencia: a japán nők ugyanis szinte minden esetben az ár elé helyezik a megszokott/megszeretett márkához való lojalitást.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.