2014. május 13.

Cseh névcsere

Május közepén nevet válthat az inkumbens cseh távközlési szolgáltató. Már ki is tűzték a döntést meghozni hivatott közgyűlés időpontját.

Május közepén nevet válthat az inkumbens cseh távközlési szolgáltató. Már ki is tűzték a döntést meghozni hivatott közgyűlés időpontját.

Ezek szerint május 19-én szavazhatnak a részvényesek a változtatásról, ami nem kétséges, hiszen a 95 százalékos tulajdonrésszel bíró PPF-csoport hívta össze a tanácskozást. Korábbi bejelentés szerint, mint arról portálunk is beszámolt, az eredeti elképzelések szerint M Telecom lett volna a társaság neve, most az E15 szakportál arról ír, hogy O2 Czech Republic néven működik a jövőben a társaság.

Ezzel a változtatással egyszerre emelik ki, hogy a társaság néhány hónapja, egy két és fél milliárd eurós ügylet keretében kivált az adóssághegyének ledolgozásán küszködő spanyol Telefónica-csoportról, de hagyják meg a felhasználók körében közismert O2 brandet. Utóbbit az adásvételhez kapcsolódó megállapodás részeként még évekig használhatja a vevő.

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.