2014. május 13.

Cseh névcsere

Május közepén nevet válthat az inkumbens cseh távközlési szolgáltató. Már ki is tűzték a döntést meghozni hivatott közgyűlés időpontját.

Május közepén nevet válthat az inkumbens cseh távközlési szolgáltató. Már ki is tűzték a döntést meghozni hivatott közgyűlés időpontját.

Ezek szerint május 19-én szavazhatnak a részvényesek a változtatásról, ami nem kétséges, hiszen a 95 százalékos tulajdonrésszel bíró PPF-csoport hívta össze a tanácskozást. Korábbi bejelentés szerint, mint arról portálunk is beszámolt, az eredeti elképzelések szerint M Telecom lett volna a társaság neve, most az E15 szakportál arról ír, hogy O2 Czech Republic néven működik a jövőben a társaság.

Ezzel a változtatással egyszerre emelik ki, hogy a társaság néhány hónapja, egy két és fél milliárd eurós ügylet keretében kivált az adóssághegyének ledolgozásán küszködő spanyol Telefónica-csoportról, de hagyják meg a felhasználók körében közismert O2 brandet. Utóbbit az adásvételhez kapcsolódó megállapodás részeként még évekig használhatja a vevő.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.