2010. május 28.

Csörög öt milla

Ötmillió forinttal támogatja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot a Vodafone Magyarország. Információs és oktatási programokra megy a pénz.

Ötmillió forinttal támogatja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot a Vodafone Magyarország. Információs és oktatási programokra megy a pénz.

A Vodafone Magyarország az év során több programban is együttműködik a Gyermekmentő Szolgálattal – emlékeztet a mobiltársaság közleménye. Elsőként a május 29-30-i Városligeti Gyermeknap keretében a Biztonságos Internet Sátorban ismerkedhetnek meg a gyerekek és szüleik a rájuk leselkedő virtuális veszélyekkel és azok elkerülésének lehetőségeivel.

A Safer Internet az Európai Unió által társfinanszírozott nemzetközi program. A hétvégén a témakörbe tartozó számítógépes játékokkal, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel, tanácsadással és felvilágosító előadásokkal várják az érdeklődőket, amelyhez 12 db mobil internet eszközt biztosít a Vodafone. Az iskolakezdéssel összhangban a Vodafone vezetősége személyesen tart majd rendkívüli osztályfőnöki órákat különböző általános iskolákban, nem csak a fiataloknak, hanem szüleiknek is. Ezen órák minden alkalommal kitérnek a gyermekek által használt eszközök és szoftverek biztonságára, az internetes felületek „csapdáira”, a közösségi média előnyeire és hátrányaira, a feltöltött adatok, fotók veszélyforrásaira.

Az ősz folyamán Vodafone Magyarország támogatásával a Gyermekmentők által patronált Lovas terápia Szövetség rendezvényén 100 olyan fogyatékos gyermek vesz részt, akik a hatékony lovas foglalkozások és terápiás kezelések segítségével könnyebben élik mindennapjaikat. Decemberben a Vodafone is jelen lesz a Gyermekmentő Szolgálat által szervezett nagyszabású karácsonyi jótékonysági esten.

Címkék: jótékonyság

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.