2017. szeptember 29.

DIMSZ tag lett a Konica-Minolta

A Konica-Minolta csatlakozik a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Szövetséghez, a DIMSZ pedig partnerként támogatja a Konica-Minolta októberi rendezvényét.

"Azért döntöttünk a csatlakozás mellett, mert úgy gondoltuk, hogy a DIMSZ hosszú távon is értékes partnerünk lehet, hogy együtt dolgozzunk az adatvezérelt megoldások terjesztésén, legyen az a testreszabott, egyedi nyomatokvagy az AR világa" - mondta Kószás Attila, a Konica-Minolta marketing vezetője.

"Örömmel üdvözöljük tagjaink sorában a Konica-Minoltát. A szövetség tagjai izgalmas partnert kapnak a Konica Minolta agilis marketing szakemberei személyében és az általuk képviselt innovatív szolgáltatásokban és termékekben" - tette hozzá Huszics György, a DIMSZ elnöke.

Az október 4-ei Regionális Innovációs Konferencia és Kiállítás nem csak a digitális és ipari nyomtatáshoz kapcsolódó vállalatoknak szól, a szervezők várják azokat a cégeket is, amelyek új üzleti lehetőségeket keresnek, illetve innovatívabbá és eredményesebbé tennék vállalkozásukat új technológiákkal és marketing megoldásokkal.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.