2010. május 13.

DMSZ: régi elnök, új vezetés

Újabb két évre Hivatal Pétert választott a Direkt Marketing Szövetség elnökévé a szervezet közgyűlése; változott viszont az elnökség összetétele.

Újabb két évre Hivatal Pétert választott a Direkt Marketing Szövetség elnökévé a szervezet közgyűlése; változott viszont az elnökség összetétele.

A lejárt mandátumok és személyi változások miatt a Direkt Marketing Szövetség ez évi Közgyűlése hat elnökségi és egy FB tagról szavazott. Az szervezet elnöke továbbra is Hivatal Péter (Metropol), az FB elnöke pedig Szabó József (CID Céginfó) maradt. Elnökségi tagok lettek: Vámos-Hegyi Attila, alelnök (Magyar Telekom), Trentin Tamás (Hírek), Szabó Ákos (M Factory), Bognár Bertalan (Magyar Posta), Miklós Imre (DM Hungary), Huszics György (Crane International) – áll a DMSZ közleményében

A DMSZ elmúlt évi működését pozitívan értékelte a tagság, még akkor is, ha ebben az időszakban meglehetősen érezhető volt a gazdasági válság hatása a szövetség tevékenységeinek piacán. A nehézségek ellenére az alaptevékenység minden pillérének megtartása mellett sikerült erősítenie a szervezetnek a jogi tanácsadás területén nyújtott segítségben, a korábbinál többször teremtettek lehetőséget a hatóságokkal való párbeszéd létrehozására. Más szervezetekkel kialakított kapcsolatoknak köszönhetően rendszeres támogatást kaptak a tagvállalatok kapcsolatszerzésben, tanulmányok és egyéb szakmai információk begyűjtésében - írták.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.