2016. szeptember 06.

Da Vinci pizsamaparti fesztivál

Játékos foglalkozások, díjnyertes televízió műsorok, kalandok sötétedés után – ez a Da Vinci pizsamaparti, melyre a Telekom támogatásával lehet jegyeket nyerni.

A Da Vinci Learning a szórakoztató és egyedi tanulást különleges helyszíneken megrendezett pizsamapartikon hozza el a gyerekek számára. A Da Vinci Pizsamaparti olyan program, ahol a 7-13 éves gyermekek különleges élményeken keresztül, éjszaka, zárás után ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó érdekes tematikákkal. A program állandó elemei minden helyszínen az éjszakai kalandtúra, az adott intézmény tematikus felfedezése, és a Da Vinci Learning élményóra, ami filmvetítésből és kapcsolódó programból áll.

2016 októberében a Telekom támogatásával 3 budapesti és 4 vidéki helyszínen összesen 7 alkalommal élhetik át a gyerekek a nem mindennapi éjszakai élményt. A Telekom előfizetői jegyeket nyerhetnek a pizsamapartikra, s ajándékba kapják a feledhetetlen estét.

Szeptember 5-15. között lehet kitölteni a Telekom weboldalán található kvízt, s a helyes megfejtők között sorsolják ki a Da Vinci pizsamaparti jegyeket.

„A Telekom a legnagyobb partnerünk Magyarországon.” – mondja Ferdinand Habsburg, a csatorna ügyvezető igazgatója. „Örülünk neki, hogy meglátták a programban rejlő értékeket, s támogatják az ismeretterjesztő programsorozatot, mely így egész hónapos fesztivállá bővül október folyamán.”

Fesztivál helyszínek és időpontok:

  • Szeptember 30. Rejtélyfejtő pizsamaparti, Magyar Nemzeti Múzeum, Budapest
  • Október 7. Éjszaka a vadonban, Budakeszi Vadaspark, Budakeszi
  • Október 8. Csillagtitkok pizsamaparti, Planetárium, Zsolnay negyed, Pécs
  • Október 15. Őslénykutató pizsamaparti, Magyar Természettudományi Múzeum, Budapest
  • Október 21. Időutazó pizsamaparti, Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen), Szentendre
  • Október 22. Éjszaka a várban, MNM Rákóczi Múzeuma, Sárospataki Rákóczi Vár
  • Október 28. Cápás pizsamaparti, Tropicarium, Budapest

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.