2016. november 04.

Dán világsztárt igazolt a Ford

A Ford Edge kampány új rövidfilmje, a ‘Le Fantôme’ főszereplője a neves színész.

Mads Mikkelsent kazalnyi pazar művészfilm mellett olyan mozikból ismerhetjük, mint a Doctor Strange és a hamarosan érkező Rogue One: A Star Wars Story. Oldalán a horrorfilmek sztárja, Barbara Steele is feltűnik a Le Fantôme-ban. Az RSA Films által készített alkotás rendezője a híres angol direktor, Jake Scott. Olaszországban már fut a tévészpot, amely a övő héten kerül a képernyőkre a többi európai államban.

A GTB (a Ford globális reklámügynöksége) által írt és a RSA Films által készített Le Fantôme alapötlete, hogy Mikkelsen egy párt üldöz, akik éppen új életet kezdtek egy tanúvédelmi program segítségével – ám egy feltűnő Ford Edge SUV-val járnak. A Horvátországban forgatott filmben Barbara Steele is játszik, aki a ’60-as évek gótikus horrorjaiban vált híressé. A rendező Jake Scott, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Mallory szerint a világ, valamint a Rolling Stones, a Radiohead és az R.E.M. számos videoklipje.

“Ahogyan európai zászlóshajónk, az új Ford Edge, úgy a Le Fantôme című rövidfilm is a kiemelkedő alkotás. Mads Mikkelsen és James Scott tökéletes moziélményt teremtenek, amely ugyanolyan kifinomult hangulatot sugall, mint maga az autó” - vélekedett Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke a Ford közleményében.

„Széndobálókat” keres a Heineken

9 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.