2016. november 04.

Dán világsztárt igazolt a Ford

A Ford Edge kampány új rövidfilmje, a ‘Le Fantôme’ főszereplője a neves színész.

Mads Mikkelsent kazalnyi pazar művészfilm mellett olyan mozikból ismerhetjük, mint a Doctor Strange és a hamarosan érkező Rogue One: A Star Wars Story. Oldalán a horrorfilmek sztárja, Barbara Steele is feltűnik a Le Fantôme-ban. Az RSA Films által készített alkotás rendezője a híres angol direktor, Jake Scott. Olaszországban már fut a tévészpot, amely a övő héten kerül a képernyőkre a többi európai államban.

A GTB (a Ford globális reklámügynöksége) által írt és a RSA Films által készített Le Fantôme alapötlete, hogy Mikkelsen egy párt üldöz, akik éppen új életet kezdtek egy tanúvédelmi program segítségével – ám egy feltűnő Ford Edge SUV-val járnak. A Horvátországban forgatott filmben Barbara Steele is játszik, aki a ’60-as évek gótikus horrorjaiban vált híressé. A rendező Jake Scott, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Mallory szerint a világ, valamint a Rolling Stones, a Radiohead és az R.E.M. számos videoklipje.

“Ahogyan európai zászlóshajónk, az új Ford Edge, úgy a Le Fantôme című rövidfilm is a kiemelkedő alkotás. Mads Mikkelsen és James Scott tökéletes moziélményt teremtenek, amely ugyanolyan kifinomult hangulatot sugall, mint maga az autó” - vélekedett Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke a Ford közleményében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.