2016. június 02.

Dárdai Pállal kampányol a Coca-Cola

A Bundesliga játékosai által az év vezetőedzőjének választott Dárdai Pál az Eb legfontosabb meccseit elemzi és kommentálja majd az egyik legnépszerűbb hazai videoblogon.

Dárdai Pál, a magyar labdarúgó válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a német nemzeti bajnokságban szereplő Hertha BSC jelenlegi vezetőedzője a labdarúgó Eb magyar meccseit, valamint az elődöntőket és a döntőt elemzi majd az egyik legnépszerűbb hazai vlogger csapat, a TheVR csatornáján az ő közreműködésükkel.

Dárdai az Európa-bajnokság helyszínéről jelentkezik be a vloggerekhez, és a mérkőzések utáni szakértői értékelését, friss élményeit, illetve a következőkkel kapcsolatos előretekintését osztja majd meg velük és követőikkel. A meccsnapokon lehetőség lesz arra is, hogy a hazai szurkolók a Coca-Cola Facebook-oldalán előre feltett kérdéseikre választ kapjanak a mesteredzőtől, amelyeket a TheVR tolmácsol a szakembernek. A Dárdaival készült bejelentkezések már a meccseket követően láthatóak lesznek a YouTube-on.

„Futball szakedző vagyok, nem szoktam márkakampányokban részt venni, de a Coca-Cola Magyarországgal kivételt tettem. Azért mondtam igent a felkérésükre, mert összekapcsol minket a futball iránti elkötelezettség. Ez a világmárka már közel 90 éve támogatja azt a sportot, ami az én hivatásom. Örülök, hogy a velük való együttműködés keretében még több hazai szurkolóval oszthatom meg az egyes bajnoki mérkőzésekről kialakított véleményemet” – mondta Dárdai Pál.

A Dárdai Pál részvételével készült adásokkal június közepétől a döntő napjáig jelentkeznek a videobloggerek a https://www.youtube.com/user/thevrhu oldalon, illetve a bejelentkezéseket még aznap a Coca-Cola Facebook oldalon is megosztják.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

17 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

17 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.