2016. június 02.

Dárdai Pállal kampányol a Coca-Cola

A Bundesliga játékosai által az év vezetőedzőjének választott Dárdai Pál az Eb legfontosabb meccseit elemzi és kommentálja majd az egyik legnépszerűbb hazai videoblogon.

Dárdai Pál, a magyar labdarúgó válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a német nemzeti bajnokságban szereplő Hertha BSC jelenlegi vezetőedzője a labdarúgó Eb magyar meccseit, valamint az elődöntőket és a döntőt elemzi majd az egyik legnépszerűbb hazai vlogger csapat, a TheVR csatornáján az ő közreműködésükkel.

Dárdai az Európa-bajnokság helyszínéről jelentkezik be a vloggerekhez, és a mérkőzések utáni szakértői értékelését, friss élményeit, illetve a következőkkel kapcsolatos előretekintését osztja majd meg velük és követőikkel. A meccsnapokon lehetőség lesz arra is, hogy a hazai szurkolók a Coca-Cola Facebook-oldalán előre feltett kérdéseikre választ kapjanak a mesteredzőtől, amelyeket a TheVR tolmácsol a szakembernek. A Dárdaival készült bejelentkezések már a meccseket követően láthatóak lesznek a YouTube-on.

„Futball szakedző vagyok, nem szoktam márkakampányokban részt venni, de a Coca-Cola Magyarországgal kivételt tettem. Azért mondtam igent a felkérésükre, mert összekapcsol minket a futball iránti elkötelezettség. Ez a világmárka már közel 90 éve támogatja azt a sportot, ami az én hivatásom. Örülök, hogy a velük való együttműködés keretében még több hazai szurkolóval oszthatom meg az egyes bajnoki mérkőzésekről kialakított véleményemet” – mondta Dárdai Pál.

A Dárdai Pál részvételével készült adásokkal június közepétől a döntő napjáig jelentkeznek a videobloggerek a https://www.youtube.com/user/thevrhu oldalon, illetve a bejelentkezéseket még aznap a Coca-Cola Facebook oldalon is megosztják.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.