2012. január 27.

Digitális átszervezés az Aegis Mediánál

Ennek jegyében Turóczi András új pozícióba került az ügynökségi csoporton belül.

Ennek jegyében Turóczi András új pozícióba került az ügynökségi csoporton belül.
Turóczi András

Az Aegis Media csoport digitális média igazgatójaként folytatja Turóczi András, a kirowski Isobar digitális média üzletágának eddigi vezetője. 2012 januárjától feladata a csoport digitális tevékenységeinek irányítása, illetve piaci helyzetének további erősítése lesz. A szakember 2001 óta dolgozott a kirowskinál. A kezdetektől részt vett a digitális média üzletág felépítésében, majd 2007-ben annak vezetője lett.

E változás annak az integrációs folyamatnak a lezárása,  amely azt célozta, hogy az Aegis Csoport - a digitális területeket is magába foglalóan - teljes körűvé tegye szolgáltatásait. Szintén ezen folyamatnak a része volt az online médiatervezés Turóczi András által irányított átszervezése. Ennek nyomán a médiatervezési feladatokat az Aegis Media ügyfélkapcsolati márkáinak - ACT Europe, Carat, kirowski Isobar, Vizeum - megfelelő csoportjai vették át.

A médiapiac változásaihoz való igazodás az Aegis Mediánál korábban elkezdődött, közölte az ügynökség. Ennek jegyében igazolták le tavaly tavasszal a csoport think tankjének számító Aegis Insight élére Mechler Jánost, az OMG korábbi kutatási igazgatóját.

Lehallgatással is felléphet a GVH

2020. október 14.

Két rendkívül fontos, az eddigi versenyjogi szabályozást átíró változás is történt a közelmúltban, amely bővíti a Gazdasági Versenyhivatal mozgásterét a kartellek elleni küzdelemben.