2015. február 24.

Digitális esettanulmány-gyűjteményt adott ki az IAB

A bemutatott példák a hagyományos márka-mutatószámok tükrében vizsgálják a digitális kampányokat.

Az IAB Europe közelmúltbeli felmérése szerint a hirdetők 80 százaléka jobban meg szeretné érteni, hogy a digitális hirdetések hogyan járulhatnak hozzá a márkaépítéshez.

A most nyilvánosságra hozott esettanulmány-gyűjtemény (Library of Ad Effectiveness Case Studies) a marketingesek által előszeretettel alkalmazott hagyományos márka-mutatószámok (KPI-ok) – mint az ismertség, márkafelidézés, vásárlási szándék vagy a márkával kapcsolatos benyomások - tükrében mutatja be az egyes digitális kampányokat, köztük videós és mobilmegoldásokat is.

A gyűjtemény Nyugat-és Kelet-Európából is tartalmaz példákat, és olyan márkák kampányait mutatja be, mint például az Audi, British Airways, Danone, Duracell, Leibniz, Microsoft, Philips, Renault és a Toyota.

Az adatbázis – amely itt érhető el - folyamatosan bővül: az IAB Europe vagy az országos IAB-k tagjai Marie-Clare Puffettnél jelezhetik bekerülési szándékukat, a puffett@iabeurope.eu címen.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.