2018. július 05.

Digitális fókuszú kampányt készítettek a Balaton Sound-ra

Az ötletért, valamint a pr-stratégia tervezésért és kivitelezésért a HPS felel.

Dr. Zacher Gábor, Dr. Hevesi Kriszta és egyéb területek szakértőinek bevonásával, fiatalokat és szüleiket célzó edukatív pr-kampánnyal, valamint digitális, chatbot megoldással teszi szórakoztató módon biztonságossá, és ezáltal még jobb élménnyé a fesztiválozást a Balaton Sound.

A HPS pr-csapata által kidolgozott Safety First koncepció egy olyan kezdeményezés, ami a tudatos és biztonságos fesztiválozásra hívja fel a figyelmet, megoldást nyújtva a különböző szórakozóhelyeken, fesztiválon felmerülő problémákra. Az edukáció, és a digitális, azonnali segítséget nyújtó chatbot mellett a kampány része egy vadonatúj speciális oktatással járó önkéntes program, amely először a Balaton Sound-on jelenik meg. A programban olyan fiatalok dolgoznak, akik szeretik a fesztiválok pezsgését, de a szórakozás mellett szakítanak időt egymásra is, és segítenek abban, hogy a fesztiválok mindenki számára biztonságos helyeket jelentsenek - írják.

Safety First csapatkép

Az edukatív kampányba olyan szakértőket vontak be különböző területekről, akikkel valódi figyelemfelhívást és segítségnyújtást tudtak elérni:

· Dr. Zacher Gábor, toxikológus

· Dr. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus

· Metzker Viktória, DJ

· Henry Kettner, vlogger-influencer

· Benis Dániel, technikai vezető

· Tóth Tibor, szolgáltatásfejlesztési vezető

· Fülöp Zoltán, fesztiváligazgató

A kampány első, edukációs szakaszában különböző terület szakértői mérték fel nem csak a fesztiválozással, hanem általánosságban véve, a szórakozással járó problémákat és ezekre hoztak tanácsokat, amelyek betartása egy jóval tudatosabb és biztonságosabb fesztiválozást eredményez. A kampány második szakaszában, a fesztivál idején a speciális kiválasztáson és oktatáson átesett önkéntesek segítik a biztonságos fesztiválozást a kijelölt Safety First pontokon.

„Rendkívül izgalmas volt számunkra a megkeresés, amelynek a célja a fesztiválbiztonság PR eszközökkel történő növelése volt. Büszke vagyok, hogy létrehoztuk a Safety First kezdeményezést a Balaton Sound-on, és olyan projekten dolgozunk, amivel értéket teremtünk, biztonságosabbá tesszük a fesztiválozást! Szakértők bevonásával, edukáció segítségével tudatos szórakozásra ösztönözzük a bulizókat, illetve olyan digitális, chatbot megoldást hoztunk létre, amivel nem csak megkönnyítjük a programok és azok helyszínének keresését, hanem probléma esetén a fiatalok magukon és társaikon is akár egy chat üzenet elküldésével segíthetnek! Külön öröm számunkra és nagyon köszönjük, hogy a sajtó is támogatta a kezdeményezés edukatív részét a szakértőinkkel való interjúk készítésével. Ezáltal a fiatalok még szélesebb köréhez jutottak el szakértőink tanácsai” – mondta el Zorigt Batjin, a HPS PR divízió vezetője.

Címkék: gazdaság pr kampány hps