2014. szeptember 16.

Digitális formában is elérhető a BMW magazinja

A márka nemzetközi életstílus-magazinja - exkluzív BMW-anyagok mellett - designtrendekről, úticélokról, a modern élet sokszínűségéről szól.

A márka nemzetközi életstílus-magazinja - exkluzív BMW-anyagok mellett - designtrendekről, úticélokról, a modern élet sokszínűségéről szól.

A BMW Magazine nyomtatott formában 1989 óta létezik, azonban mostantól bárki számára elérhető digitálisan is, Android vagy iOS applikációként, valamint desktopon. A digitális kiadvány a print változatból átvett anyagokon felül nagyméretű képeket, BMW-rajongókkal készített riportokat, exkluzív videókat és az új modellekről szóló háttérinformációkat tartalmaz. A videók elsősorban olyan emberekre fókuszálnak, akik forradalmi ötleteinknek köszönhetően meg tudták változtatni az életüket.

A digitális magazin angol, német, spanyol és francia nyelven olvasható, és néhány országban (például Németország, Spanyolország, Franciaország és Nagy-Britannia) helyspecifikus tartalmakkal is kiegészül. Az applikációk tartalmát rendszeres időközönként, központilag frissítik, és reszponzív designjuknak köszönhetően valamennyi eszközhöz alkalmazkodik a megjelenítésük.

A digitális magazin Hendrik Lakeberg szerkesztő és Dirk Linke art director irányításával készül, és a HOFFMANN UND CAMPE Corporate Publishing adja ki.

Az évente két alkalommal megjelenő, százoldalas nyomtatott változat Adriano Sack vezetésével készül. Mintegy 100 országban, 24 nyelven, hárommillió példányban terjesztik.