A digitális évkönyv azzal a céllal született, hogy a szakma iránt érdeklődők számára konkrét esettanulmányokon keresztül mutassa be azokat a tervezési és kivitelezési folyamatokat, amelyek nélkülözhetetlenek egy valóban sikeres és eredményes reklámkampány megalkotásához.

Közel száz döntőbe jutott és díjnyertes alkotás vált elektronikusan is elérhetővé, amely a marketingkommunikációval foglalkozó hazai ügynökségek és ügyfeleik leghatékonyabb reklámkampányait, valamint az ezekhez kapcsolódó ötleteket, stratégiákat és elért eredményeket összegzi.

„Az elmúlt években nyomtatott formában megjelenő évkönyvek után, idén már elektronikusan is hozzáférhetővé tettük a különböző esettanulmányokat és a hozzájuk kapcsolódó kampánystratégiákat gyakorlatában bemutató Effie évkönyvet. A digitális verzió legnagyobb előnye, hogy az eddig elsősorban iparági szereplőknek összeállított, korlátozott példányszámú kiadvány most már egyetlen kattintással elérhető lesz azon érdeklődők számára is, akiknek eddig nem volt lehetőségük erre” – fogalmazott Aczél László, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) elnöke.

Az évkönyv megtalálható a cikk mellékletében, illetve ezen a linken érhető el.

Kapcsolódó dokumentumok

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.