2017. április 06.

Digitális partnereket választott a SIÓ

Januártól a HPS, a márka digitális stratégiai ügynökségeként, a DOUPLA, mint social media menedzsmentért felelős ügynökség támogatja a márkacélokat.

A SIÓ meghívásos tenderen, 3 ügynökség közül választotta ki partnereit, akikkel 2017-ben a márka fiatalítását és a Gondos Gazda platform továbbgondolását tűzte ki célul.

A HPS feladata a SIÓ márka digitális platformokon való építése lesz, melynek első lépése a siogyumolcs.hu weboldal teljes megújítása. „A döntésünk azért esett a HPS-re, mert profi csapatukkal, jól átgondolt, innovatív és kreatív ötleteikkel a lehető legjobban tudják erősíteni a stratégiai céljainkat”– mondta el Éder Flóra, a márka digitális szakértője.

A HPS digitális csapatát is vezető Probáld Attila hozzátette: „Izgalmas feladat a SIÓ márka digitális stratégiájának kialakítása, ami reményeink szerint nem csak a klasszikus értelemben vett online megoldásokat, hanem IoT (Internet of Things) kreatív ötletek életre keltését is magával fogja hozni. A HPS maximálisan elkötelezett a technológiai és adatalapú megoldások irányába.”

A DOUPLA esetén az együttműködés nem újkeletű, ugyanis a SIÓ Instagram-oldalát az ügynökség indította el és kezelte az utóbbi közel egy évben. „Nagyon elégedettek vagyunk az ügynökség eddigi munkájával, jól ráéreztek a márka világára, és rugalmasságuk, profi helyzetmegoldó képességük is sokszor volt segítségünkre. A #Sohavégetnemérős filmhez kapcsolódó online kampányunk sikerét is részben nekik köszönhetjük” – mondta Aniot Dávid, a SIÓ marketingigazgatója.

Lőrincz Attila, a DOUPLA kreatívigazgatója szerint izgalmas feladat lesz megtalálni a márka saját hangját, ráadásul mindezt a különböző social platformok sajátosságainak megfelelően.