2019. augusztus 15.

Digitális támogatást nyújt a Louvre-nak az Accenture Interactive

Az évente több mint tíz millió látogatót vonzó párizsi múzeum átalakítja digitális stratégiáját.

A látogatói élmény növelését célul kitűző múzeum az Accenture Interactive közel 15 éve elindított pro bono társadalmi szerepvállalás programja keretében kap szakmai támogatást a vállalattól.

„A stratégiai tervezés középpontjában maga a látogató, a munkatársak, a tudósok és a kutatók állnak, akiknek igyekszünk a legújabb technológiai innovációkkal olyan egyedi élményt nyújtani, mint amilyen egyedi a múzeum maga” – nyilatkozta Claude Chaffiotte, az Accenture Interactive Franciaországért és Benelux államokért felelős ügyvezető igazgatója.

A stratégiai tervben meghatározott három fő célkitűzés:

• a látogatóknak nyújtott élmények gazdagítása a Louvre felkeresése előtt, közben és után;

• a munkatársak és a látogatók közötti interakciót és az eredményesebb múzeumi munkavégzést segítő eszközök fejlesztése;

• a tudásmegosztás ösztönzése, a Louvre művészeti gyűjteményeinek bemutatása a közvélemény, a tudósok és a kutatói közösség számára – személyesen a múzeumban és az interneten keresztül.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

2 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.