2013. december 05.

Digitális tendert nyert a Geometry Global

Az Avon online értékesítési rendszeréhez kapcsolódó feladatokon dolgozik az ügynökség.

Az Avon online értékesítési rendszeréhez kapcsolódó feladatokon dolgozik az ügynökség.

A Geometry Global nyerte az Avon online rendelési platformjához kapcsolódó feladatokra kiírt tendert. A megbízás három évre szól. A meghívásos tenderen kilenc ügynökség vett részt, közülük három került shortlistre: a Geometry Global mellett a Carnation és a Café Connection.

Az aktivációs ügynökség felel az online rendelési felület ügyfél-adatbázisának menedzseléséért és üzemeltetésért, illetve az email marketing teljes körű bonyolításáért. Az együttműködés kiterjed e-kereskedelmi és marketing tanácsadói tevékenységre, valamint tréningek szervezésére is. Emellett eseti megbízások keretében online és offline grafikai és szövegírási feladatokat is végeznek az Avonnak

A két cég együttműködésének van előzménye. Az Avon és stratégiai partnere, a NANE Egyesület idén tavasszal a Geometry Globalt - akkor még Grey/G2 Budapestet - kérte fel egy olyan aktivációs kampány elkészítésére, amely felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra és társadalmi párbeszédet indít el a témában. A kampány májusban zajlott.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.