2013. december 05.

Digitális tendert nyert a Geometry Global

Az Avon online értékesítési rendszeréhez kapcsolódó feladatokon dolgozik az ügynökség.

Az Avon online értékesítési rendszeréhez kapcsolódó feladatokon dolgozik az ügynökség.

A Geometry Global nyerte az Avon online rendelési platformjához kapcsolódó feladatokra kiírt tendert. A megbízás három évre szól. A meghívásos tenderen kilenc ügynökség vett részt, közülük három került shortlistre: a Geometry Global mellett a Carnation és a Café Connection.

Az aktivációs ügynökség felel az online rendelési felület ügyfél-adatbázisának menedzseléséért és üzemeltetésért, illetve az email marketing teljes körű bonyolításáért. Az együttműködés kiterjed e-kereskedelmi és marketing tanácsadói tevékenységre, valamint tréningek szervezésére is. Emellett eseti megbízások keretében online és offline grafikai és szövegírási feladatokat is végeznek az Avonnak

A két cég együttműködésének van előzménye. Az Avon és stratégiai partnere, a NANE Egyesület idén tavasszal a Geometry Globalt - akkor még Grey/G2 Budapestet - kérte fel egy olyan aktivációs kampány elkészítésére, amely felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra és társadalmi párbeszédet indít el a témában. A kampány májusban zajlott.