2011. július 15.

Digitális tornyot épít a Szigetre a Vodafone

A 30 méteres toronyban lesz kilátó, mobilnet és LED-fal is.

A 30 méteres toronyban lesz kilátó, mobilnet és LED-fal is.

"Digitális kánaánt" ígér a Sziget látogatóinak a Vodafone, amely 30 méter magas tornyot épít a fesztivál helyszínére. A több elemből álló építmény vázszerkezete 8 tonnát fog nyomni, összességében pedig 15 tonnás lesz.

A Vodafone Toronyra egy 250 négyzetméteres LED-fal kerül. Ezen minden este Fénysebességgel a jövőbe címmel vetítenek hang- és fényjátékot. A 1,5 millió LED-diódára komponált alkotást a Kiégett Izzók művészcsoport készíti el.

Vodafone Torony látványterv

A torony része lesz egy 200 négyzetméteres terasz is, ez a föld felszínétől 14 méterre köti össze a tornyokat. A teraszhoz lift viszi fel a látogatókat, ahogy a legmagasabb, 30 méteres toronyhoz is, amely viszont kilátóként is üzemel. A terasz alatt minden nap magyar DJ-k tolják a zenét.

Lesz a torony komplexumban ingyenes telefontöltő állomás, illetve egy Vodafone shop is, amelyben elérhető lesz a mobilcég összes szolgáltatása. Az Élményterem-Game Zone a mobiljátékok iránt érdeklődőket várja majd, a Net-Kertben pedig ingyenes internet szolgáltatás vehető igénybe 30 laptoppal, 25 táblagéppel és 25 okostelefonnal.

Címkék: sziget vodafone

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.