2014. január 22.

Digitális ügynökséget választott a Danone Activia

Tavaly év végén írtak ki tender, a győztes a teljes körű digitális kommunikációért felel.

Tavaly év végén írtak ki tender, a győztes a teljes körű digitális kommunikációért felel.

Több projektalapú együttműködést követően nyerte meg a tavaly év végén kiírt digitális tendert a Core Digital. A Danone éves szerződést kötött az ügynökséggel az Activia márkához kapcsolódóan. Ennek értelmében a Core Digital végzi a márkához kapcsolódó teljes körű digitális kommunikációt. Feladatai közé tartozik a digitális kommunikáció stratégiai tervezése, a közösségimédia-menedzsment, a hirdetésvásárlás, a hírlevélmenedzsment, illetve a digitális fejlesztési és online kreatív produkciós munkák egyaránt.

Az ügynökségváltással egy időben Mosoly Program néven indult az Activia új online kampánya, amely a „Tedd próbára az Activiát, most pénzvisszafizetési garanciával!” offline kampányüzenetet hivatott életre kelteni a digitális térben. A kampány központi eleme egy Facebook-applikáció, amelyben a nyereményjáték mellett a felhasználók egy kérdőív kitöltésével adhatnak visszajelzést a márkával kapcsolatos tapasztalataikról.

Remény a gasztronómiának

54 perce

A S.Pellegrino virtuális eseményre hívja a gasztronómia közösségét a remény és a pozitív jövőkép üzenetével október 13-án.