2013. április 02.

Digitális ügynökséget választott az HBO

Februárban írták ki a tendert, a neo kapta a megbízást.

Februárban írták ki a tendert, a neo kapta a megbízást.

A Neo Interactive nyerte az HBO Magyarország 2013 februárjában kiírt tenderét, így a digitális ügynökség dolgozik a Trónok harca harmadik évadának bevezető online kommunikációján és ehhez kapcsolódóan az HBO GO szolgáltatás népszerűsítésén.

A neo végzi az online kampány médiafeladatait, a kampánymenedzsmentet és az ehhez kapcsolódó online marketing tanácsadást, illetve a kampánykreatívok adaptációját és fejlesztését egyaránt.

Az online kampány egyik kulcseleme az április 1-jei premier volt: a Trónok harca harmadik évadának első része a világpremierrel egy időben került az HBO képernyőjére, az HBO GO-n pedig már ezt megelőzően, a premier napjának reggelén - ingyen és regisztráció nélkül - látható volt.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.