Sz.D. 2012. június 15.

Díjakat nyert a Carnation

Egy hónap alatt a világ négy pontján, New Yorkban, Helsinkiben, Barcelonában és Budapesten kapott elismerést a Carnation Group.

A cég május 11-én megkapta pályafutása első Ezüst Ceruzáját a New York-i One Show Interactive-on! A Totoya Creatures hibrid appcessory-val nyűgözték le a nemzetközi zsűrit.

Május 25-én Bronz Pengével jutalmazták az Arany Penge Kreatív Fesztiválon a Mesélj mindennap kampányukat, mellyel a szülők figyelmét az esti mesélés fontosságára hívták fel. Ehhez kapcsolódóan öt tévészpot, számos egyedi illusztrációval készült köztéri plakát, egy vadonatúj weboldal és kiegészítésképpen egy „crowdsourced” könyv, mindkettő mesék tucatjával, amelyek egy hosszú nap végén is inspirációval szolgálnak a megfáradt szülőknek.

A Carna' csapatának nem kellett sokat várnia egy újabb díjra. Május 26-án ugyanis Helsinkiben a European Design Awards Ezüst díját vehette át a Digital Self-promotion kategóriában, amelyet saját honlapjukért kaptak.

A cég képviselői május 30-án Barcelonában a Mixx Awardson a Legjobb Mobilplatform / Mobil Alkalmazás kategória díját kapták meg, ugyancsak a Totoya szőrmókokért.

"Stílusosan fejeztük be a tavaszt, de a sor még nem ért véget, hiszen a jövő héten Cannes Lions van és shortlist-re kerültünk a Totoya Creatures appunkkal. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!" - írják hírlevelükben.

Címkék: carnation díjak