2017. április 19.

Díjat kapott a Magyar Termék kampánya

Egyedüliként kapott díjat ″Az év legsikeresebb promóciója 2016″ versenyen.

A Trade magazin szervezésében idén kilencedik alkalommal megrendezett versenyen tíz tagú szakmai zsűri véleménye és a négy fókuszcsoportban történt fogyasztói vizsgálatok alapján hirdettek eredményt hat kategóriában.

"A Maxxon Reklám Kft. szervezésében készült promóció annyira sikeres volt, hogy előző évhez képest csaknem 70 százalékkal növekedett a játékban beküldött termékkódok száma, és minden résztvevő cég legalább megduplázta előző évi eredményét" – mondta Benedek Eszter ügyvezető.

Növeli a díjuk értékét, hogy egy olyan versenyen sikerült ezüstérmet szerezniük, amelyen az elismeréseket jellemzően multinacionális vállalatok söprik be, amelyeknek a marketingköltése többszöröse annak, amit a nonprofit cég, illetve a promócióban résztvevő védjegyhasználó cégek áldozni tudnak erre. Benedek Eszter szerint az ezüstérmük azt mutatja, hogy több cég összefogásával kis pénzből is lehet hatékony promóciót folytatni.

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

14 órája

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.