2017. szeptember 27.

Díjat kapott a TCL

A TCL Communication elnyerte a legmagasabb minősítést, mellyel a vállalati társadalmi felelősségvállalási programját minősítette a díj adományozója, az EcoVadis.

A TCL Communication eszerint a legmagasabb szintre emelte társadalmi felelősségvállalási programját, beleértve a környezetvédelmet, a munkaerőpolitikát, a tisztességes üzleti magatartást és a fenntartható beszerzést.

Az EcoVadis működteti az első olyan együttműködési platformot, amely a globális ellátási láncok számára a fenntarthatóság értékelését és monitorozását szolgálja. A vállalat megbízható CSR minősítéseket és eredménymutatókat kínál nem kevesebb, mint 150 különböző kategóriába tartozó vállalat számára, amelyek 21 CSR mutatót és 110 országot ölelnek fel.

"A TCL Communication folyamatosan jelentős mennyiségű pénzt és energiát fektetett az emberek és a környezet védelmébe, miközben nemzetközi üzleti tevékenységét bővítette, így értéket teremtve az ügyfelek, a munkavállalók, az érdekelt felek és a társadalom egésze számára. Az EcoVadis platform számunkra is elősegíti az átláthatóságot és bizalmat a kereskedelmi partnerek között, így még jobban értékeljük a minősítést és a díjat " - mondta Eric Vallet, a TCL Communication ügyvezető igazgatója.