2016. november 25.

Díjat nyert a Cornexi

A csokis gabonagolyók kiválósága vált hatósági elismerés tárgyává – áll a cég közleményében.

„Szupermenta – Nébih minősítés 1. helyezett” feliratú embléma jelzi a vásárlóknak a Cornexi csokigolyók kiváló minőségét. A székesfehérvári cég termékével első helyezést ért el a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal Szupermenta terméktesztjén, így vált jogosulttá a Nébih minősítés egyéves használatára. A Cornexi csokigolyója a komplex termékteszt sorozaton a minőségi paraméterek, valamint a kedveltségi szempontok alapján is a legjobbnak bizonyult.

A Nébih minősítést a Szupermenta terméktesztek első három helyezettje kaphatja meg. A minősítéssel járó emblémát egy évig lehet használni a termék csomagolásán. A gyártóknak erre az időtartamra azt is vállalniuk kell, hogy nem változtatnak az összetevőkön. Az embléma garantálja, hogy a Cornexi nyertes csokigolyóinak minősége változatlanul magas szintű marad. A csokis finomság kedvelői tehát biztosak lehetnek benne, hogy színvonalas termék kerül a család asztalára.

Közlésük szerint a Cornexi csokigolyó 21 kakaós- és csokoládés gabonagolyó közül bizonyult a legjobbnak a Szupermenta termékteszten. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei a gyerekek körében is népszerű reggeli termékekben sok egyéb mellett (állag, forma, roppanósság) a tápanyagok és édesítőszerek mennyiségét is vizsgálták.

A Nébih tesztjén a legkedveltebb termék a Cornexi csokigolyó lett. A második-harmadik-negyedik helyen végzett áruházlánci sajátmárkás terméket is a Cornexi gyártja

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.