2016. december 09.

Díjat nyert a Nutriklub

A Next Wave Europe (NWE) integrált ügynökség által tervezett Nutriklub.hu oldal nyerte el Az Év Honlapja 2016 pályázatának közönségdíját, illetve az életmód és sport kategória minőségi díját.

A várandós és kisgyermekes édesanyák számára hasznos támogatást nyújtó Nutriklub, a 15. alkalommal megrendezett „Az Év Honlapja” verseny 240 pályázója közül, magasan a legtöbb szavazattal zárta a közönségszavazást. Emellett a verseny zsűrije a Minőségi díjat is a Next Wave Europe-nak ítélte oda a Díjátadón Életmód és Sport kategóriában - tudatták.

Az oldal tervezésével 2013 elején, majd újratervezésével 2015 nyarán bízta meg a Nutricia Early Life Nutrition – a Milumil csecsemőtápszerek és gyerekitalok gyártója – a Next Wave Europe csapatát. A UX, design és fejlesztői munkálatokat követően 2016 májusában indult el az új oldal. A Nutriklub oldal újratervezésekor az ügynökség felé támasztott első számú kritérium volt a várandós vagy kisgyermekes – ennél fogva nagyon elfoglalt – anyukák ösztönzése arra, hogy figyelemmel kísérjék az oldal őket segítő, szakértői tartalmát. További cél volt, hogy az édesanyák részt vegyenek az oldal közösségi életében és segítsék egymást.

"Évek óta figyeltük a mobilforgalom növekedését az oldalunkon, de tavaly ez az arány már elérte a 60%-ot, így evidens volt, hogy a honlap megújításánál mindent “mobile first” módon, azaz először egy okostelefon képernyőjére méretezve tervezzünk meg. Az első félévi adatok igazolták ezen döntésünket” – idézik Kelemen-Baross Diána digital brand managert.

“A Nutriklub.hu végigkíséri az édesanyát a várandósság első pillanatától a gyermek 3 éves koráig, amely alapja a perszonalizációnknak. A Next Wave Europe egy olyan, még nemzetközi szinten is egyedi megoldást javasolt a Nutriklub csúszkával, amely lehetővé teszi, hogy az aktuális terhességi hétnek vagy a gyermek korának megfelelően minden édesanya teljesen egyedi tartalmat kapjon kézhez amikor ellátogat vagy visszalátogat az oldalra. A tartalom pedig a gyermekkel együtt változik.” – Priol Anikó, Marketing igazgató.

„Széndobálókat” keres a Heineken

18 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.