2016. december 09.

Díjat nyert a Nutriklub

A Next Wave Europe (NWE) integrált ügynökség által tervezett Nutriklub.hu oldal nyerte el Az Év Honlapja 2016 pályázatának közönségdíját, illetve az életmód és sport kategória minőségi díját.

A várandós és kisgyermekes édesanyák számára hasznos támogatást nyújtó Nutriklub, a 15. alkalommal megrendezett „Az Év Honlapja” verseny 240 pályázója közül, magasan a legtöbb szavazattal zárta a közönségszavazást. Emellett a verseny zsűrije a Minőségi díjat is a Next Wave Europe-nak ítélte oda a Díjátadón Életmód és Sport kategóriában - tudatták.

Az oldal tervezésével 2013 elején, majd újratervezésével 2015 nyarán bízta meg a Nutricia Early Life Nutrition – a Milumil csecsemőtápszerek és gyerekitalok gyártója – a Next Wave Europe csapatát. A UX, design és fejlesztői munkálatokat követően 2016 májusában indult el az új oldal. A Nutriklub oldal újratervezésekor az ügynökség felé támasztott első számú kritérium volt a várandós vagy kisgyermekes – ennél fogva nagyon elfoglalt – anyukák ösztönzése arra, hogy figyelemmel kísérjék az oldal őket segítő, szakértői tartalmát. További cél volt, hogy az édesanyák részt vegyenek az oldal közösségi életében és segítsék egymást.

"Évek óta figyeltük a mobilforgalom növekedését az oldalunkon, de tavaly ez az arány már elérte a 60%-ot, így evidens volt, hogy a honlap megújításánál mindent “mobile first” módon, azaz először egy okostelefon képernyőjére méretezve tervezzünk meg. Az első félévi adatok igazolták ezen döntésünket” – idézik Kelemen-Baross Diána digital brand managert.

“A Nutriklub.hu végigkíséri az édesanyát a várandósság első pillanatától a gyermek 3 éves koráig, amely alapja a perszonalizációnknak. A Next Wave Europe egy olyan, még nemzetközi szinten is egyedi megoldást javasolt a Nutriklub csúszkával, amely lehetővé teszi, hogy az aktuális terhességi hétnek vagy a gyermek korának megfelelően minden édesanya teljesen egyedi tartalmat kapjon kézhez amikor ellátogat vagy visszalátogat az oldalra. A tartalom pedig a gyermekkel együtt változik.” – Priol Anikó, Marketing igazgató.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.