2013. február 08.

Díjat nyert a mozgássérültek és épek sportklubjáról szóló riportfilm

Az „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című tévériportért díjat adott át a Dreher.

Az „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című tévériportért Altbäcker Zsuzsannának, a Duna Televízió riporterének adott át díjat a Dreher Sörgyárak Zrt. Az elismerést a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatásáért kapta a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) által meghirdetett pályázat egyik győztese.

Tavaly immár 11. alkalommal hirdették meg a „HBLF Média a Társadalomért” pályázatot, amellyel évről-évre azokat az újságírókat díjazzák, akik az általuk készített riporttal, interjúval vagy műsorral hozzájárultak a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő kezdeményezések népszerűsítéséhez.

A Dreher Sörgyárak Zrt. Altbäcker Zsuzsannának, a Duna Televízió újságírójának adott át díjat, aki „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című műsorában a Suhanj! Alapítvány munkáját mutatta be. A közhasznú szervezet nyitott közössége elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók segítségével osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékossággal élő társainkkal.

„Örömmel álltunk ismét a HBLF kezdeményezése mellé, hiszen oknyomozó, tényfeltáró újságírásra, a fontos társadalmi kérdéseket feszegető cikkekre, riportokra szükség van, ezek teremtik meg a párbeszéden alapuló, egymást kölcsönösen megértő és elfogadó társadalom lehetőségét. Ehhez mi is próbálunk aktívan hozzájárulni, több alkalommal együttműködtünk az Ability Park Egyesülettel vagy a Fruit of Care társasággal annak érdekében, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet a megváltozott munkaképességű embertársaink társadalmi befogadására.” – mondta el Fertetics Mandy, a Dreher Sörgyárak Zrt. fenntartható fejlődés vezetője.

A „HBLF Média a Társadalomért” idei díjazottjai:

  • Első helyezett: Sívó Júlia / Surányi Z. András (HírTV – Vetítő című műsor) „A folyó másik partja” című riportjáért
  • Második helyezett: Altbäcker Zsuzsanna (Duna Televízió) „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című riportjáért
  • Harmadik helyezett: Krug Emília (168óra) „Ha anya lövi magát” című írásáért.
Címkék: dreher díjak HBLF

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

14 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.