2019. december 06.

Díjat nyert az Auchan

A Fogyatékosság-barát Munkahely Díj tíz éves fennállása alkalmából Champion díjat kapott az Auchan.

Az idén először átadott Fogyatékosság-barát Champion 2010-2019 elismerést a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása terén végzett évtizedes, kimagasló színvonalú, felelősségteljes munkájáért kapta az áruházlánc. Az Auchan mellett a díjat további négy vállalatnak ítélték oda.

„Vállalatunknál 2010 óta foglalkoztatunk megváltozott munkaképességű munkavállalókat, akiknek ma 20 százalékát teszik ki a siket és nagyothalló munkatársak. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen nívós elismeréssel jutalmazták eddigi tevékenységünket. Célunk, hogy a jövőben is élen járjunk ezen a téren, keressük az újabb eszközöket, amelyekkel segíthetjük a mindennapokban a fogyatékkal élő vásárlóinkat valamint munkatársainkat, és más munkáltatókat is arra ösztönözzünk, hogy legyenek befogadóak és támogatóak. Legújabb szolgáltatásunk, amellyel siket és nagyothalló kollégáinkat segítjük, egy újabb fontos innováció áruházainkban, hiszen a jó munkakörülmények és az együttműködés minősége nagyban függnek az akadálymentes kommunikációtól is” – mondta Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország humánerőforrás igazgatója.

Címkék: gazdaság auchan

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

9 órája

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.