2012. október 01.

Díjazott Danone

A Danone Kft. nyerte el a legötletesebb promóció díját a HVG Állásbörzén.

A Danone Kft. az Anderson Communications Kft-vel együttműködve építette fel új, interaktív standját, amellyel elnyerte a „legötletesebb promóció” díját a HVG Állásbörzén.

A 21 éve Magyarországon működő nagyvállalat employer branding (munkáltatói arculat) építésével bízta meg az Aon Hewittot, annak érdekében, hogy közös erővel megismertessék a piaccal a szervezeten belül működő sikeres folyamatokat, és ezáltal reális képet nyújtsanak a potenciális munkavállalók számára. Az Anderson Communications által javasolt innovatív eszközök alkalmazásával a Danone hatékonyabban találja meg azokat a munkatársakat, akik szervezeti kultúrájukkal azonosulni tudnak. Nem titkolt célja a vállalatnak emellett a már meglévő munkavállalói elégedettségének megőrzése is, ezért közösen a belső kommunikáció hatékony csatornáinak kiépítésén is dolgoznak a jövőben.

A budapesti üzemében hazai tejtermékeket gyártó cég elsősorban a friss diplomások körében szeretne a legvonzóbb munkáltató lenni, ezért a HVG Állásbörzén jelenlétét innovatív kezdeményezésekkel színesítette. Az állásbörze egész területén egyedi padlómatricák irányították az érdeklődőket álmaik állása felé. A standnál joghurtos doboz formájú gyűjtőládában lehetett leadni a nyomtatott önéletrajzokat. A bátrabb jelentkezők kamera előtt, video interjú formájában is elmondhatták, miért szeretnének a Danone csapatához tartozni. Az eseményhez egyedi kiadvány, „Karrier Kalauz” is készült, amelyben a vállalat új, letisztult arculata is bemutatkozott. Természetesen a joghurtkóstolás sem maradhatott el. A budapesti gyárban előállított friss tejtermékeket a fiatalok az állásbörzén részt vevő önkéntes Danone-munkatársakkal folytatott kötetlen beszélgetések közben fogyaszthatták el.

A Danone stand több mint 120 kiállító közül elnyerte a HVG állásbörze legötletesebb promóciója díját.

A Danone munkatársai balról jobbra: Gál Balázs, Gulyás Eszter, Kárpáti Diána, Kovács Lívia – HR Igazgatóság és Ellátási Lánc Igazgatóság

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.