2012. október 01.

Díjazott Danone

A Danone Kft. nyerte el a legötletesebb promóció díját a HVG Állásbörzén.

A Danone Kft. az Anderson Communications Kft-vel együttműködve építette fel új, interaktív standját, amellyel elnyerte a „legötletesebb promóció” díját a HVG Állásbörzén.

A 21 éve Magyarországon működő nagyvállalat employer branding (munkáltatói arculat) építésével bízta meg az Aon Hewittot, annak érdekében, hogy közös erővel megismertessék a piaccal a szervezeten belül működő sikeres folyamatokat, és ezáltal reális képet nyújtsanak a potenciális munkavállalók számára. Az Anderson Communications által javasolt innovatív eszközök alkalmazásával a Danone hatékonyabban találja meg azokat a munkatársakat, akik szervezeti kultúrájukkal azonosulni tudnak. Nem titkolt célja a vállalatnak emellett a már meglévő munkavállalói elégedettségének megőrzése is, ezért közösen a belső kommunikáció hatékony csatornáinak kiépítésén is dolgoznak a jövőben.

A budapesti üzemében hazai tejtermékeket gyártó cég elsősorban a friss diplomások körében szeretne a legvonzóbb munkáltató lenni, ezért a HVG Állásbörzén jelenlétét innovatív kezdeményezésekkel színesítette. Az állásbörze egész területén egyedi padlómatricák irányították az érdeklődőket álmaik állása felé. A standnál joghurtos doboz formájú gyűjtőládában lehetett leadni a nyomtatott önéletrajzokat. A bátrabb jelentkezők kamera előtt, video interjú formájában is elmondhatták, miért szeretnének a Danone csapatához tartozni. Az eseményhez egyedi kiadvány, „Karrier Kalauz” is készült, amelyben a vállalat új, letisztult arculata is bemutatkozott. Természetesen a joghurtkóstolás sem maradhatott el. A budapesti gyárban előállított friss tejtermékeket a fiatalok az állásbörzén részt vevő önkéntes Danone-munkatársakkal folytatott kötetlen beszélgetések közben fogyaszthatták el.

A Danone stand több mint 120 kiállító közül elnyerte a HVG állásbörze legötletesebb promóciója díját.

A Danone munkatársai balról jobbra: Gál Balázs, Gulyás Eszter, Kárpáti Diána, Kovács Lívia – HR Igazgatóság és Ellátási Lánc Igazgatóság

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.