2011. november 30.

Díjazott Insomnia

Idén negyedik alkalommal osztották ki a Business Superbrands Díjakat.

Idén negyedik alkalommal osztották ki a Business Superbrands Díjakat.

Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. Az Insomnia az egyetlen kommunikációs ügynökség, amely idén ezzel a címmel büszkélkedhet.

„A szakmai minőség számunkra fontos dolog. Ezt képviseljük házon belül is és ezt tapasztalhatják ügyfeleink is. Rengeteg energiát fektetünk fejlesztésekbe, tréningekbe, tisztában vagyunk a legújabb hazai és nemzetközi trendekkel. A Business Superbrands Díjnak nagyon örülünk és több szempontból is a legjobbkor érkezett: egyrészt jövőre vagyunk 10 évesek, másrészt hazai ügynökségként most érik be a gyümölcse annak, hogy nyitottunk a nemzetközi piac felé” – nyilatkozta Erdős Gergely az Insomnia reklámügynökség ügyvezető igazgatója.

 

 

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.