2011. november 30.

Díjazott Insomnia

Idén negyedik alkalommal osztották ki a Business Superbrands Díjakat.

Idén negyedik alkalommal osztották ki a Business Superbrands Díjakat.

Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. Az Insomnia az egyetlen kommunikációs ügynökség, amely idén ezzel a címmel büszkélkedhet.

„A szakmai minőség számunkra fontos dolog. Ezt képviseljük házon belül is és ezt tapasztalhatják ügyfeleink is. Rengeteg energiát fektetünk fejlesztésekbe, tréningekbe, tisztában vagyunk a legújabb hazai és nemzetközi trendekkel. A Business Superbrands Díjnak nagyon örülünk és több szempontból is a legjobbkor érkezett: egyrészt jövőre vagyunk 10 évesek, másrészt hazai ügynökségként most érik be a gyümölcse annak, hogy nyitottunk a nemzetközi piac felé” – nyilatkozta Erdős Gergely az Insomnia reklámügynökség ügyvezető igazgatója.

 

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.