2017. november 22.

Díjazták a Waberer’s-Szemerey-t

Két elismerést vehetett át a Waberer’s-Szemerey Logisztikai Kft. 2017. november 17-én a CSR Hungary díjátadón.

Bár a jövőben a teherszállító gépjárműveknél is elsősorban az elektromos meghajtásé lesz a főszerep, a technológiának még sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy képes legyen a piaci igények kiszolgálására. Ennek ellenére manapság is számos lehetősége van egy közúti teherszállításban érdekelt vállalatnak arra, hogy környezeti hatásait mérsékelje. Ehhez azonban a fenntarthatósággal kapcsolatos intézkedéseket stratégiai szinten kell kezelni, és a CSR Hungary zsűrije az értékelésében ezt az aspektust emelte ki a „Környezet-Zöld kiválósag” kategória nyerteseinek kihirdetésekor a Waberer’s-Szemerey esetében is.

A fenntarthatóság mellett ugyanakkor a Waberer’s-Szemerey a CSR Hungary-n való részvételével arra is fel kívánta hívni a figyelmet, hogy a hatóságokkal való együttműködés túlmutathat az előírásoknak való megfelelőségen. A Katasztrófavédelem 2012 óta a Waberer’s-Szemerey partnere, amely közös munka többek között magába foglalja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság különleges mentési feladatokra szakosodott Bükk Mentőcsoportját. A CSR Hungary „Közös ügyek-Közös felelősség” kategóriában ezért a projektért vehette át az elismerést a vállalat.

„Büszkék vagyunk a Katasztrófavédelemmel közös munkánkra és a Bükki Mentőcsoportra. A szállítójárművek biztosítása, a mentési munkálatokban résztvevők és a rászorulók ellátása, valamint az egyéb dologi hozzájárulások mellett munkatársaink és vezetőségünk személyesen is részt vesznek a krízishelyzetek kezelésében, ezért úgy vélem, együttműködésünk jó példája annak, hogyan hasznosítható a lehető legjobb célokra egy nagyvállalat kapacitása és egy külső szervezet, hatóság szakmai tudása.” – mondja Barna Zsolt, a Waberer’s-Szemerey ügyvezető igazgatója. A CSR Hungary önkéntes védjegyet mostantól 2 éven át használhatja a Waberer’s-Szemerey.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

5 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.